Aanbod

Heb je behoefte aan een luisterend oor, een spirit healing, een reading, of een lezing voor een groep? Lees dan hieronder verder.

Wandeling

Je zorgt voor een dierbare met dementie en wilt je verhaal kwijt. Of je werkt in de ouderenzorg en voelt je niet meer zo blij als toen je begon. Je vindt het fijn als een buitenstaander naar je luistert en je op weg helpt met je vraag. Dan gaan we samen wandelen en begeleid ik je met de natuur als inspiratiebron. Je hebt een dilemma of een persoonlijke vraag, en je bent op zoek naar een antwoord of een volgende stap. Mijn ervaring is dat je na een wandeling weer verder kunt. Een wandelsessie is een losse op zichzelf staande afspraak en kun je zo vaak boeken als je wilt.

Spirit healing

Tijdens een spirit healing stem ik me af op het veld van de onvoorwaardelijke liefde. Ik laat de helende energie door mij heen naar jou toe stromen. Ik ben als het ware de verbindende schakel tussen jou en de ongeziene wereld. Het enige dat jij hoeft te doen, is met je aandacht bij je lichaam blijven. Wat er verder gebeurt, is elke keer anders, dat valt niet te voorspellen. Het is aan de ongeziene wereld wat zij onvoorwaardelijk via mij voor jou doorgeven aan healing. Dat het helend is en je helpt bij jouw kwestie of lichamelijke klacht, dat staat vast. De ongeziene wereld weet namelijk precies wat je nodig hebt.

Reading

Overal is energie. We zien het niet met ons blote oog en we kunnen het niet horen, maar we het kunnen het wel voelen. Je voelt het bijvoorbeeld als iemand boos is of juist blij.

Tijdens een reading lees ik jouw energieveld. In woord en beeld schets ik hoe jij staat ten opzichte van je vraag. Dat kan over de relatie met je dierbare met dementie gaan. Met een reading krijg je helderheid en werp ik licht op jouw situatie op dat moment. Dat wat je bewust en onbewust weet, maar nog niet beseft, wordt duidelijk, en het resultaat is dat alles weer kan stromen. Je krijgt nieuwe inzichten, ervaart opluchting en je kunt emoties dragen.

Kosten

Een wandeling of reading duurt 1-1,5 uur en vindt plaats in Heesch. Kosten: € 85,-.
Een healing kan ook op afstand plaatsvinden en duurt ongeveer 30 minuten. Kosten: € 36,-. Een serie van 3 healing sessies kost € 95,-.

Groepen

Ben je op zoek naar iemand die een lezing over dementie kan geven, dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. Van tevoren stemmen we de inhoud en de duur van de lezing af. Uiteraard kan het gaan over mijn boek ‘De schoonheid van dementie’. Wil je mij interviewen voor een groep, dan kan dat ook. 

Daarnaast is het mogelijk om met een kleine groep een schrijfworkshop te boeken. Dan gaan we intuïtief en reflectief schrijven over een thema naar keuze.
Kosten voor groepsactiviteiten: in overleg.

Wil je graag kennismaken en meer informatie, vul dan het contactformulier in of stuur een WhatsApp bericht.