Healing

Als je healing wil vertalen, dan staat het voor genezing, beter worden, gezond worden, of simpelweg voor heling. Met healing kun je je weer meer ‘heel’ voelen. Je zelf genezend vermogen krijgt als het ware een energetische impuls.

Tijdens een healing stem ik me altijd eerst via mijn voeten af op Moeder Aarde. Ik zie haar als onze oermoeder die onvoorwaardelijk voor ons klaar staat, ons voedt en ons draagt. Vervolgens stem ik me af op de ongeziene spirituele wereld. Soms weet ik wie er klaar staan, soms ook niet. Ik voel altijd vertrouwen, dankbaarheid en heel veel liefde. Pure onvoorwaardelijke liefde, al is het moeilijk om woorden te vinden voor iets wat zo bijzonder is.

Heb ik me eenmaal afgestemd, dan is mijn lichaam een kanaal om de helende energie uit de spirituele wereld naar jou als ontvanger toe te laten stromen. Mijn ‘ikje’ of persoonlijkheid en alle gedachten en overtuigingen die het heeft, laat ik voor wat ze zijn. Ik ga in overgave om de spirituele wereld door mijn lichaam heen te laten werken en jou te sturen wat je op dat moment nodig hebt.

Wat merk je

Eenmaal verbonden en in overgave heb ik geen enkele invloed meer. Soms zie ik kleuren, soms maak ik bewegingen, soms is het alleen de energie die ik voel stromen. Ik kan het niet bewust sturen. Ik heb me over te geven aan wat er blijkbaar nodig is voor jou. Daarom hoef ik ook niet te weten waar je healing voor nodig hebt. Ik vertrouw erop dat de ongeziene wereld op het moment van healing precies het juiste bij jou raakt. Dat kun je direct voelen, ook op onverwachte plekken in je lichaam. Je kunt het effect na een paar dagen merken, of je voelt helemaal niets. Toch is er dan ongemerkt iets in jou veranderd. Dat kunnen ook gedachten of overtuigingen zijn over een lichamelijke klacht.

Heb je een healing geboekt, of al in een eerder stadium als je het moeilijk hebt, weet dat je de ongeziene wereld altijd kunt vragen om hulp. Voor de healing helpt het zelfs om dat te doen. Heb je ze eenmaal gevraagd, dan staan ze voor je klaar, slechts op zoek naar een kanaal om doorheen te werken.

Praktisch

Op dit moment geef ik alleen healings op afstand. Een sessie duurt meestal 15 tot 20 minuten, soms wat langer. Denk je, dit is precies wat ik nodig heb, stuur me dan een mail met je naam en telefoonnummer. Je mag me ook een WhatsApp bericht sturen: 06 432 23 192. Wil je healing op een speciaal moment, bijvoorbeeld voor een examen of een operatie, zet dat er dan bij. 

Op het moment zelf stuur ik een WhatsApp aan het begin en aan het eind van de healing. Je kiest zelf of je op dat moment ook op een rustige plek gaat zitten of niet. Doe je dat wel, dan kun je eventuele sensaties daadwerkelijk voelen, vooral als je met je aandacht bij je lichaam blijft. Na afloop lees ik graag of je iets gemerkt hebt.

Wat je verder kunt ‘doen’ is openstaan voor onverwachte verrassingen, als op een verjaardag waar je geen enkel idee hebt wat je allemaal gaat krijgen. Verwonder je, verwacht niets, en je krijgt cadeautjes waarvan je niet wist dat je ze graag wilde hebben.

Een healing op afstand kost € 15,- en komt niet in plaats van een medische behandeling door een arts. 

Een healing voor iemand anders aanvragen, doe je door een cadeaubon bij mij aan te schaffen. Jij geeft het cadeau en de ontvanger legt contact met mij.